Over ons

Wij zoeken jou!

Bezoekers

Zit je op het voortgezet onderwijs? Dan mag je naar de Gentleman of Dongen: Dikke Lol, Geen Bier! Let hierbij wel op dat je in het bezit bent van een schoolpas! Mocht je geen schoolpas hebben dan dien je een ander bewijs mee te nemen naar het event. Denk hierbij aan een uitdraai van magister etc. Daarnaast gelden er nog een aantal kleine regels. Zo dien je vanaf je viertiende altijd ID kaart bij te hebben. Verder vind je onze huisregels hier . Mocht je vragen hebben kun je mailen .

Vrijwilligers

Een organisatie als Gentleman of Dongen is niets zonder vrijwilligers! Daarom zijn wij ook zo blij met de dames en heren die tijdens carnaval voor ons en onze bezoekers klaar staan. Mocht het je leuk lijken mee te helpen kun je ons mailen, appen of snappen! We zijn op zoek naar jongeren vanaf 15 jaar. Daarnaast zijn we opzoek naar ouders en andere volwassenen belangstellende om een oogje in het zeil te houden. Graag zien we je tijdens carnaval!

De Gentlemen

Ruud Vonk

Ruud is sinds 2019 de voorzitter van de Gentlemen of Dongen en neemt het stokje over van Jesse. Als carnavalsvrijwilliger van het eerste uur hoefde hij na het sluiten van de Heeren van Dongen niet te twijfelen een echte Gentleman te worden. Naast zijn werk in de elektrotechniek draait Ruud ook al jaren mee binnen het Jongerenwerk bij verschillende organisaties.

Jesse Verbunt

Jesse, de vice-voorzitter, is vrijwilliger in hart en nieren en wordt na 16 jaar inmiddels gerekend tot het meubilair van het jongerenwerk. Hij stond samen met Ruud aan de wieg van de Gentlemen en probeert hij elk jaar de lat weer iets hoger te leggen. Hij heeft zijn voorzitterschap neergelegd vanwege zijn baan als Operationeel Specialist van Forensische Opsporing bij de Politie.

Thomas Vellekoop

Thomas is werkzaam als hovenier en is een harde werker. Na het eerste jaar als uitvoerend vrijwilliger te hebben mee gewerkt aan de Gentlemen wilde hij meer. Sinds eind 2016 heeft Thomas een vaste plek aan onze vergadertafel en voorziet hij het team van nuchtere feedback en twee rechter handen!

Mike de Ruysscher

Mike, de man van de grote ideeën, het grote geld (afdeling sponsoren) en de grote ambities. Al jaren was hij vrijwilliger bij de Heeren van Dongen en hoefde net als Ruud niet lang na te denken om bij de Gentlemen te komen. Hij vind het geweldig om contact te leggen tussen bedrijven en de meest onmogelijke plannen toch uit te voeren.

Karin Asselman

Karin begon in 2016 als vrijwilligster bij Gentlemen of Dongen. Ze is vele jaren actief geweest als begeleidster van jeugdactiviteiten en carnaval is haar met de paplepel ingegoten. Dit jaar is Karin ook actief in de organisatie van het evenement met als doel het succes van vorig jaar weer wat verder uit te bouwen. En werken met jeugd houd je jong toch?!

Dennis van Beek

Onze rots in de branding, de man die alles kan: Dennis. Dennis is de beheerder van JC de Poort en houdt ons een beetje in het gareel. Met een no-nonsense houding en een scala aan McGyver skills weet Dennis elke uitdaging het hoofd te bieden. Buiten zijn weer in JC de Poort is Dennis ook actief lid van de scouting en een waardevolle aanvulling op het team!

Matthijs Cuvelier

Een echte aanpakker, Matthijs is na afwezigheid in 2016 weer terug om het team te versterken. Hij is actief bij diverse activiteiten groepen en werkt in het dagelijksleven als monteur bij Rioned. Binnen de Gentlemen zal Matthijs op vele vlakken zijn ervaring en kennis gebruiken om het net dat beetje extra te geven.

Riva van Baardewijk

Riva zit op het Sintlucas in Boxtel en volgt de opleiding Ruimtelijke Vormgeving. Zelf zegt zij: "Met mijn creatieve brain help ik graag andere mensen. Ik heb vaker vrijwilligerswerk gedaan maar toch blijf ik het leuk vinden om met jongeren te werken. Mijn hobby’s zijn fotografie, dansen, creatief zijn." De Gentlemen is blij om Riva sinds 2019 bij het team te rekenen!

Caitlin Groen

Caitlin is in 2017 via haar vriend Mike bij de Gentlemen terecht gekomen, want ja, waar ging zijn tijd allemaal aan op? Vanaf dag 1 is zij verkocht en heeft geen editie overgeslagen. Ze vind het fantatisch aan het 'veilig-uitgaan' bij te dragen, nu ook in de organisatie. Overdag is Caitlin filiaalmanager van Jola Mode in Tilburg.

Mahima van de Burgwal

Mahima is zeer enthousiast en al vele jaren bij de Poort te vinden. Sinds 2019 helpt ze bij de Gentlemen en sinds 2021 heeft ze ook een stoel aan de tafel. Ze is bij de Poort gekomen via Ruud (7/8 events) en werkt in het dagelijksleven in de thuiszorg.