Sponsoring

Help Gentlemen of Dongen!

Hoe kunt u ons helpen?

Financieel

Een evenement kost geld. Veel geld. Al proberen wij met materiaalsponsoren de kosten te beperken, kunnen we het helaas niet voorkomen dat er kosten gemaakt moeten worden.
Deze kosten worden voornamelijk gemaakt op verbruiksartikelen en bijvoorbeeld het huren van aankleding en licht en geluid. U kunt ons helpen met uw donatie of sponsoring, alles is welkom! Voor bedrijven kunnen wij diverse reclame mogelijkheden realiseren. Daarbij is het mogelijk een factuur te overleggen wat u een fiscaal voordeel oplevert! Een WIN WIN situatie dus! Ook particulieren kunnen ons helpen, u krijgt dan een mooie naamsvermelding in onze media en tijdens ons evenement! Bent u onze redder? Neem dan contact op met sponsoren@gentlemenofdongen.nl!

Materialen

Om de kosten te beperken zijn wij ook op zoek naar materiaalsponsoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan licht en geluid, gebruiksvoorwerpen, goodies, aankleding, materialen ten behoeve van de veiligheid. We zijn blij met alles! Bent u onze redder? Neem dan contact op met sponsoren@gentlemenofdongen.nl!


Nu sponsor worden?

Denkt u, "Ja! Daar moeten we iets mee!", dan kunt u contact op nemen met sponsoren@gentlemenofdongen.nl of hier het sponsorformulier downloaden

Onze partners

Gemeente Dongen
R-NEWT

Gouden sponsoren

Devoted Designs
Devoted Designs
AVL Productions
MDM Verhuur
iWAD
iWAD
DA Ingrid
Royal Hairstyling
GSM Shop Dongen
Domino's Pizza
TSN
ASN van Peer
Slaapcomfort het Zuiden
Ron Bergers Tuinen
Cafetaria LEF

Bronzen sponsoren

Loempia.nl
Atelier Belle
Vishandel Pieter Pooye
Lion van Loon
Woonloods
Gordijncentrum
Vijfhuizen
Jan Jansen Grondwerken
Muziekvereniging Dongen
Gert de Pee Optiek
Coco
Van Loon Dongen
Jabe Dongen
Maxxmode
Govers Entertainment
CLG Licht&Geluid
Maas Schoenservice

Gentlemen Thinking sponsoren

Rox Bouw
Hans Verbunt U&B